Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 10. 2017. 19:08 >> 18:36

NOVI UGOVOR

Dešan na klupi Francuske do 2020.

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan biće na klupi te selekcije do 2020. godine pošto je danas potpisao novi ugovor.

Predsjednik Fudbalskog saveza Francuske Noel Le Gre rekao je danas da će Dešan ostati selektor nacionalnog tima do kraja Evropskog prvenstva 2020. godine.

Dešan je Francusku preuzeo nakon Evropskog prvenstva 2012. godine kada je zamijenio Lorana Blana.

On je dvije godine kasnije sa Francuskom stigao do četvrfinala Svjetskog prvenstva kada su "trikolori" poraženi od šampiona Njemačke. Francuska je igrala na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu, kojem je bila domaćin, igrala finale, ali je izgubila od Portugala sa 1:0.

Ekipa Didijea Dešana je plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. izborila kao prva u Grupi A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније