Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

30. 10. 2017. 18:50   >>  18:18

ŽELI OZBILJAN PROJEKAT

Anćeloti: Povezuju me s Hrvatskom, Čelsijem...

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti je, nakon što je nedavno smijenjen u Bajern Minhenu, potvrdio da je dobio nekoliko zanimljivih ponuda, ali da, kako je kazao, želi da sačeka kraj sezone kako bi dobro razmislio o svemu.

"Sada imam više vremena da gledam fudbal. Radujem se novim prilikama, ali ne odmah. Ugovor s Bajernom mi ističe na kraju ove sezone i tada ću razmotriti nove ponude", rekao je Anćeloti za italijanski Radio Anch’io lo Sport.

Naglasio je i kako će na kraju izabrati ozbiljan i izazovan projekat na kojem želi da radi.

"Želim ozbiljan projekat koji bi mi dao vremena ali i mir, ali znam da to neće biti nimalo lako. Premijer liga mi je zanimljiva, atmosfera je tamo nevjerovatna, ali i stadioni u Bundesligi su sjajni. Ne znam gdje bih mogao završiti, a i Italija je jedna od opcija", kazao je 58-godišnji italijanski trener.

Podsjetio je kako se prethodnih dana govorilo da bi mogao da preuzme Hrvatsku, Kinu, pa čak i Čelsi.

"Svakog dana se pojavljuju nove glasine o mojoj budućnosti - Hrvatska, Kina, Everton, Čelsi... Nemojte ljutiti mog prijatelja Antonija Kontea, s njim često razgovaram", rekao je Anćeloti.

U dosadašnjoj karijeri je vodio Ređanu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, PSŽ, Real Madrid i Bajern Minhen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније