Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 10. 2017. 23:26 >> 22:58

HRVATSKA - GRČKA

Dogovor Saveza: Bez gostujućih navijača

Fudbalski savezi Hrvatske i Grčke postigli su danas dogovor da gostujući navijači ne prisustvuju utakmicama baraža za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Sastanku rukovodstva dva Saveza prisustvovali su i predstavnici policije, pošto su predstojeće utakmice između Hrvatske i Grčke proglašene utakmicama visokog rizika.

"Uzimajući u obzir sve faktore rizika i procjene sigurnosti, zajednička odluka dva Saveza je da neće biti otvorene tribine za gostujuće navijače, odnosno da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače", saopšteno je iz hrvatskog saveza, prenijela je Hina.

O tom dogovoru obaviještene su Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) i Evropska fudbalska unija (Uefa).

Prva utakmica baraža za Svjetsko prvenstvo igra se 9. novembra u Zagrebu, a revanš je tri dana kasnije na stadionu Olimpijakosa u Atini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније