Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 10. 2017. 16:50 >> 16:18

TREĆA SMJENA U PL

Everton uručio otkaz Kumanu

Fudbalski klub Everton otpustio je danas trenera Ronalda Kumana poslije serije loših rezultata u svim takmičenjima.

Everton je juče poražen sa 2:5 od Arsenala u Premijer ligi, a Kuman je danas normalno vodio trening ekipe, ali je na kraju ipak otpušten.

U saopštenju se Everton zahvalio Kumanu "na svemu što je uradio za klub u prethodnih 16 mjeseci".

"Karamele" su u dosadašnjem toku sezone ostvarili samo dvije pobjede iz devet utakmica u Premijer ligi i trenutno se nalaze u zoni ispadanja na 18. mjestu sa osam bodova.

Kuman je treći premijerligaški trener koji je dobio otkaz ove sezone, nakon što su otpušteni Frank De Bur u Kristal Palasu i Krejg Šekspir u Lesteru.

Od svog dolaska iz Sautemptona prošlog ljeta, 54-godišnji trener predvodio je Everton do sedmog mjesta u Premijer ligi i povratka u evropska takmičenja.

Male su šanse Evertona da prezimi u Evropi, pošto se nalazi na začelju grupe, poslije poraza od Atalante i Liona i remija s Apolonom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније