Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R.

23. 10. 2017. 15:49   >>  15:18 1

KATIĆ ISTAKAO

Meč veterana C.Zvezde i Igala susret prijatelja

Meč veterana Crvene zvezde i novskog fudbalskog kluba Igalo nije nadmetanje, već susret prijatelja istakao je predsjednik te Opštine Stevan Katić.

On je ugostio veterane Crvene zvezde, naglasivši da u Herceg Novom postoji veliki broj navijača tog kluba i da će meč biti izuzetno zanimljiv.

"U ime veterana Zvezde Opštini se zahvalio sekretar Aleksandar Saša Marković, koji je najavio dobar meč na stadionu Solila u Igalu.Sastanku su prisustvovali i ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulac i konzul u Herceg Novom Zoran Dojčinović, koji će danas u 15 sati takođe izaći na teren", kazali su iz Opštine Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније