Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 10. 2017. 14:37   >>  14:19

SERIJA A

Kijevu tri boda u gradskom derbiju

Fudbaleri Kijeva danas su u sjajnom meču savladali Veronu u gradskom derbiju sa 3:2.

 

Ljubitelji italijanske Serije A danas su mogli pratiti sjajan meč na Bentegodiju koji je na kraju nakon preokreta dobio Kijevo.

Utakmicu je bolje otvorila Verona koja je već u šestom minutu utakmice povela 1:0 kada je mrežu domaće ekipe zatresao Verdi.

Ipak, Kijevo je do kraja prvog dijela uspio da dođe do preokreta. Prvo je u 23. minuti Inglese izjednačio na 1:1 nakon prekida, da bi isti igrač iz penala pogodio za 2:1 sedam minuta kasnije.

Da stvar bude gora za Veronu u 40. minutu ostali su s igračem manje jer je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Zukulini.

Međutim, nakon deset minuta u drugom poluvremenu gosti su uspjeli da izjednače na 2:2 kada je iskusni Pacini bio precizan sa bijele tačke.

Nakon toga Kijevo je bio potpuno dominantan u ovom meču, a to im se isplatilo u 73. minutu jer je Pelisjer pogodio za 3:2 i veliko slavlje domaćih navijača.

Kijevo je trenutno na sedmom mjestu sa 15 bodova, dok je Verona na 16. poziciji sa šest bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније