Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

21. 10. 2017. 22:32   >>  22:34

PRIMERA

Barsa na četiri boda od Valensije

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras na svom terenu Malagu sa 2:0, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i stekli četiri boda prednosti nad drugoplasiranom Valensijom.

Barselona je povela u drugom minutu poslije nergularnog gola.

Luka Dinj je iskosa sa lijeve strane želio da uputi loptu pred gol, lopta je pogodila jednog igrača Malage i vratila se do Dinja. On je, uprkos tome što je prešla liniju i otišla u korner, vratio loptu u igru i dodao do Đerara Delofeua koji je poslao u mrežu.

Pobjedu Barselone obezbijedio je Andres Inijesta u 56. minutu, poslije dodavanja Lionela Mesija.

Barselona je prva na tabeli sa 25 boda, a Malaga, koja je prerpjela sedmi poraz, zauzima posljednje mjesto na tabeli sa jednim bodom.

Fudbaleri Valensije pobijedili su večeras na svom terenu Sevilju sa 4:0, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i učvrstili se na drugom mjestu na tabeli.

Valensija je povela u 43. minutu golom Gonsala Gedeša, a prednost je udvostručio Simone Zaza u 51. minutu. Treći gol postigao je Santi Mina u 85, a konačan rezultat postavio je Gedeš, svojim drugim golom na utakmici u drugom minutu nadoknade vremena.

Valensija je jedna od tri neporažene ekipe u španskom prvenstvu, pored Barselone i Atletiko Madrida.

Poslije šeste pobjede u prvenstvu Valensija je druga na tabeli sa 21 bodom i ima bod manje, ali i utakmicu više od vodeće Barselone, kao i četiri boda više uz utakmicu više od trećeplasiranog Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније