Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R.

21. 10. 2017. 21:59 >> 22:47

SERIJA A

Derbi bez golova, "petarda" Sampdorije

Fudbaleri Napolija i Intera odigrali su bez golova derbi utakmicu devetog kola italijanske Serije A.

U posljednjoj večerašnjoj utakmici, derbi kola završen je bez pobjednika i bez golova. Napoli i Inter su i nakon međusobnog susreta jedine neporažene ekipe u Seriji A. 

Nakon osam vezanih pobjeda, Napoli je prvi put u sezoni meč završio bez tri osvojena boda, dok je Interu koji je takođe bez poraza ovo drugi remi u sezoni.

Samir Handanović je u tri navrata sjajno reagovao i spasao svoju mrežu čime je zaslužio aplauze navijača.

Možda je donekle Napoli bio bliži pobedi, ali i Inter je imao svoje prilike u ovom duelu koji je na kraju ipak završen bez golova.

Fudbaleri Sampdorije pobijedili su danas na svom terenu Krotone sa 5:0, u utakmici devetog kola italijanskog prvenstva i popeli se na peto mjesto na tabeli.

Sampdorija je povela u trećem minutu golom Đanmarka Ferarija, prednost je udvostručio Fabio Kvaljarela iz jedanaesterca u 12. minutu, a treći gol postigao je Đanluka Kaprari u 39. minutu.

Golove za "ljubičaste" postigli su i Karolj Lineti u 71. i David Kovnacki u 76. minutu.

Sampdorija je poslije druge uzastopne pobjede peta na tabeli sa 17 bodova, a Krotone, koji je bez pobjede u posljednje tri utakmice, zauzima 16. mjesto na tabeli sa šest bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније