Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

19. 10. 2017. 18:45   >>  19:44

KONTE PORUČIO

Murinjo da gleda u Junajted, a ne u Čelsi

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je da trener Mančester junajteda Žoze Murinjo mora da "gleda sebe" i da prestane da priča o londonskom klubu sa Stamford Bridža. Konte se tokom sezone žalio na povrede svojih igrača, a poslije jučerašnjeg remija sa Romom (3:3) u Ligi šampiona, rekao je da je njegova ekipa u "vanrednoj situaciji".

Murinjo, koji je u dva navrata predvodio Čelsi, rekao je da pojedini treneri "plaču, plaču i plaču" zbog povreda igrača.

"Murinjo često mora da gleda šta se dešava u Čelsiju", rekao je Konte, prenio je (BBC).

Upitan o Murinjovim komentarima, koji nijesu bili posebno usmjereni na Kontea, italijanski trener je rekao: "Mnogo vremena, takođe i prošle sezone... Mislim da on mora da misli o svom timu i da prestane. Mora da gleda sebe, a ne druge".

U jučerašnjoj utakmici protiv Rome povrijedili su se David Luiz i Timuje Bakajoko. Od ranije su povrijeđeni Ngolo Kante i Deni Drinkvoter.

"Isti igrači igraju stalno, još od priprema. Ne radi se o povredama, već pokušavamo da izvučemo najbolje iz tima. Imamo tri povrede u ekipi, ne sedam ili osam, ali to je i dalje vanredna situacija za nas", naveo je Konte.

Čelsi je tokom ljetnjeg prelaznog roka potrošio skoro 180 miliona funti, a doveo je vezne igrače Dinkvotera i Bakajoka. Međutim, dvojica centralnih veznih igrača napustili su klub, Nemanja Matić je otišao u Mančester junajted, a Natanijel Šaloba u Votford.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније