Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

19. 10. 2017. 12:05   >>  11:35

KUMAN IZGUBIO PODRŠKU?

Benites odbio ponudu Evertona

Trener fudbalera Njukasla Rafael Benites odbio je ponudu Evertona da preuzme ekipu, prenijeli su danas britanski mediji.

Trener Evertona Ronald Kuman je pod pritiskom zbog loših rezultata i spekuliše se da je izgubio podršku jednog od vlasnika kluba, Farhada Moširija.

Moširi, navodno, želi da dovede Benitesa na Gudison park, a spekulacije su se uvećale pošto je španski trener u više navrata izrazio nezadovoljstvo zbog lošeg ljetnjeg prelaznog roka.

Poslije osam kola Everton je 16. na tabeli Premijer lige i mediji navode da će Kuman dobiti otkaz ako rezutati ne budu značajno popravljeni. U Ligi Evropa Everton je osvojio jedan bod u dva kola.

Klub je u prelaznom roku potrošio više od 140 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније