Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

16. 10. 2017. 09:23   >>  08:54

KRIZA

Milan gubi, Montela ponosan

Uprkos 3:2 porazu od Intera, trener Milana Vinčenzo Montela ponosan je na svoj tim.

 

Milan je izgubio sinoć gradski derbi i sve je dalje od vrha, mada je klub s visokim ambicijama krenuo u sezonu, nakon što je potrošio preko 200 miliona eura na pojačanja.

"Stvarno sam ponosan i ako bismo ovako igrali, nećemo gubiti. Sramota je da nijesmo osvojili barem bod, bili smo na dobrom putu", rekao je Montela, pa dodao:

"Teško je uvesti novi projekat sa toliko novih igrača, posebno kada nemate dovoljno vremena na treningu".

Montelu su nakon meča pitali da li se treba vratiti na 4-3-3 formaciju umjesto trenutnih 3-5-2.

"Ne možemo igrati 4-3-3 jer svaka tri dana imamo utakmice, a samo su Suso i Bonaventura na krilima, tako da ne mogu svi stalno igrati. Nijesmo zbog Leonarda Bonućija promijenili naš sistem u 3-5-2", kazao je Montela.

Milan je sada čak 12 bodova iza vodećeg Napolija i sedam iza četvrtoplasiranog.

"Trenutno gledajući situaciju, sve se čini nemogućim, ali sezona je veoma duga i možemo se vratiti. Ovaj tim ima kvalitet, uprkos onome što bi neki rekli. Vjerujem da je plasman među četri najbolje ekipe na kraju itekako moguć", dodao je trener Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније