Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 10. 2017. 15:53 >> 15:23

4 MEČA U 15 DANA

"Mesi je umoran poslije brojnih utakmica"

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da je fudbaler njegove ekipe Lionel Mesi veoma umoran, poslije odličnih igara za Argentinu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i derbija sa Atletiko Madridom u šampionatu Španije.

Mesi je sinoć učestvovao u remiju Barselone sa Atletikom u Madridu (1:1) i to mu je bila četvrta cijela utakmica u posljednjih 15 dana.

Nekoliko dana pošto je sa dva gola doprinio pobjedi Barselone nad Las Palmasom (3:0), Mesi je odigrao dvije utakmice za reprezentaciju Argentine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a u posljednjoj odlučujućoj protiv Ekvadora (3:1) postigao je sva tri gola.

Valverde je rekao da je Mesi umoran, ali je pohvalio svog igrača na svemu što je sinoć uradio za ekipu, iako nije prikazao najbolju igru.

"Slažem se da je Leo umoran poslije svih utakmica koje je morao da igra, ali svi znamo da on uvijek odgovori na svaku situaciju. Znamo koliko straha unosi među protivničke igrače i navijače", rekao je Valverde, prenijeli su španski mediji.

Barselona je sinoć prekinula niz od sedam pobjeda u Primeri, ali je i dalje prva na tabeli sa pet bodova prednosti nad Real Madridom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније