Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/B92 [ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2017. 15:47   >>  15:22

DERBI NA "ENFILDU"

Liverpul i Junajted igrali bez golova

Fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda igrali su danas neriješeno bez golova, u osmom kolu Premijer lige.

Ekipa Jirgena Klopa je od samog starta preuzela inicijativu, a sjajnim odbranama Davida de Hee, nije uspjela da povede.

U 33. minutu, Lukaku je zakasnio da izađe i napravi ofsajd poslije kornera, Firmino je primio loptu sam na boku, vratio do Matipa, ali njegov pokušaj sa pet metara maestralno je zaustavio Španac.

'Đavoli' su prijetili preko Lukakua i Nemanje Matića, ali je nijesu uspjeli da savladaju gol Minjolea. Prvo je Lukaku sa 13 metara šutirao direktno u Minjolea, dok je jedan dobar pokušaj Junajted je imao preko Nemanje Matića koji je odlično šutirao sa 25 metara.

Iako u drugom poluvremenu nije viđeno toliko šansi kao u prvom, ponovo je Liverpul bio opasniji. U 56. minutu Emre Džan je poromašio zicer i na kraju ekipa Žozea Murinja odlazi zadovoljnija sa Enfilda.

Liverpul je šesti na tabeli engleskog prvenstva sa 13 bodova, dok Junajted vodi sa 20, ali gradski rival Siti može da mu ugrozi prvo mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније