Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavila R.B. ]

10. 10. 2017. 21:48 >> 22:22

ZA MUNDIJAL 2022.

Ćavi želi mjesto selektora Katara

Nekadašnji španski reprezentativac i bivši fudbaler Barselone Havier "Ćavi" Ernandez je izjavio da želi da bude selektor reprezentacije Katara na Svjetskom prvenstvu 2022. godine.

Ćavi (37) je za špansku "Marku" kazao da će uskoro završiti za profesionalnom igračkom karijerom nakon čega planira da započne trenersku.

"Ovdje sam stigao prije dvije godine da pomognem katarskim igračima da napreduju kako bi mogli da se takmiče s ostatkom svijeta. Nakon završetka igračke karijere želim da budem trener, a smatram da bih bio pravo rješenje za selektora selekcije Katara. Poznajem dobro igrače i stanje u toj zemlji", rekao je Ćavi, koji trenutno igra za Al Sad, a Katar će 2022. godine biti domaćin Svjetskog prvenstva.

Španac je ponikao u Barseloni za koju je igrao od 1998. do 2015. godine kada je u 505 mečeva postigao 58 pogodaka. Nakon toga je prešao u katarski Al Sad SC u kojem je u 51 utakmici upisao 14 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније