Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

05. 10. 2017. 10:21   >>  09:51

PROBLEM S DISANJEM

Verner prerano završava karijeru?

Odlični napadač Lajpciga, Timo Verner, jedan do najperspektivnijih članova reprezentacije Njemačke, mogao bi da prerano da završi karijeru zbog bolesti.

 

Podsjećamo, Verner je na meču protiv Bešiktaša u Ligi šampiona morao prerano da napusti teren zbog zaglušujuće buke turskih navijača. Vijest je ubrzo postala hit na društvenim mrežama, a Turci su bili ponosni jer prave "pakao" za protivničke igrače.

Ali, sada se otkrilo zašto je morao izaći iz igre u Istanbulu: buka mu je smetala jer ima velikih poteškoća sa cirkulacijom i disanjem.

Zato je za vikend propustio prvenstvenu utakmicu s Kelnom, te okupljanje reprezentacije Njemačke za utakmice kvalifikacija za SP protiv Sjeverne Irske i Azerbajdžana.

Verner čeka da ljekari odluče o načinu terapije i liječenja njegove boljke. Ali, kako pišu njemački mediji, jasno je da mu s toliko ozbiljnom bolešću budućnost kao profesionalnom i vrhunskom nogometašu nije baš blistava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније