Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

05. 10. 2017. 18:42 >> 18:12

BATŠUAJI SIGURAN

Iskoristiću odsustvo Morate

Fudbaler Čelzija Miši Batšuaji rekao je da će pokušati da iskoristi odsustvo povrijeđenog Alvara Morate, kako bi se dokazao i opravdao povjerenje trenera.

 

"Znam da zvuči čudno, ali nečija nesreća je ponekad sreća za nekog drugog. Znam da ću imati više mogućnosti za igru u narednim nedjeljama. Na meni je da pokažem da sam sposoban. Znam da (trener Antonio) Konte ima povjerenja u mene, u suprotnom, pustio bi me da odem tokom ljeta", rekao je 24-godišnji Batšuaji za Skaj.

Batšuaji je samo jednom bio u startnoj postavi u Premijer ligi ove sezone, jer je trener Antonio Konte želio da Morata igra kao jedini napadač.

Batšuaji je igrao dobro u kup takmičenjima ove sezone, postigao je pet golova, kao i pobjedonosni pogodak protiv Atletiko Madrida (2:1) u Ligi šampiona.

"To je šansa za mene. Ako me zovu želim da budem spreman i efikasan. Već sam bio u startnoj postavi Čelzija i igrao sam dobro, ja sam efikasan napadač, ali nijesam džoker", rekao je belgijski reprezentativac.

Španski reprezentativac Morata odsustvovaće sa terena najmanje mjesec dana zbog povrede tetive na prvenstvenoj utakmici prošlog vikenda protiv Mančester sitija.

On će propustiti i posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje će Španija igrati protiv Albanije i Izraela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније