Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 09. 2017. 16:45 >> 16:15

GVARDIOLA SAOPŠTIO

Aguero ne igra protiv Čelsija, Mendi pauzira do aprila

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je napadač te ekipe Serhio Aguero slomio rebra u saobraćajnom udesu i da će propustiti predstojeći derbi sa Čelsijem.

Aguero je povrijeđen u četvrtak u Amsterdamu, na slobodan dan, po povratku sa koncerta kolumbijskog pevača Malume. Argentinac je bio u taksiju na putu do aerodroma, kada je vozač izgubio kontrolu i udario u stub.

"Aguero je imao udes u Amsterdamu i vratiće se. Nijesam ljekar, ali on će se odmah vratiti i oporaviti. Još nijesmo razgovarali, pripremao sam trening, ali danas ćemo pričati. Mislim da je slomio rebra. Slobodan dan je za odmor i sreću. Ja sam trener koji ne želi da vodi treninge svakoga dana, pošto igrači moraju da se odmore, psihički i fizički", rekao je Gvardiola, prenio je BBC.

Fudbaleri Mančester sitija igraju u subotu od 18.30 na Stamford Bridžu protiv Čelsija u prvenstvu.

Gvardiola je rekao da će lijevi bek Benžamen Mendi popodne u Barseloni biti podvrgnut operaciji koljena i da će odsustvovati sve do polufinalnih utakmica Lige šampiona, u aprilu.

Španski trener dodao je i da Vensan Kompani nije mjesec dana trenirao sa ekipom i da neće igrati u predstojećoj utakmici reprezentacije Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"On će se sastati sa ljekarima reprezentacije i vratiće se. Neće igrati", dodao je Gvardiola.

Poslije šest kola u Premijer ligi Siti je prvi na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i njegov gradski rival Junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније