Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 09. 2017. 13:47   >>  13:19

RUMENIGE LJUT

Neko će snositi posljedice zbog poraza

Predsjednik Bajern Minhena, Karl-Hajnc Rumenige rekao je danas da je trener fudbalera Karlo Ančeloti pod dodatnim nadozorom poslije ubjedljivog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

"To je bio gorak poraz. Moramo da razgovaramo o njemu, moramo da uradimo analizu i iz kog se moraju izvući pouke i poslije kog će neko snositi posljedice", rekao je Rumenige.

Bajern Minhen je sinoć u Parizu poražen od PSŽ sa 0:3, a prošlog petka je ispustio prednost od dva gola na domaćem terenu protiv Volfsburga.

Ančeloti je na sinoćnoj utakmici izveo izmijenjen sastav, na klupi je ostavio iskusne Franka Riberija, Arjena Robena i Matsa Humelsa, dok Žerom Boateng nije ni bio u ekipi.

Italijanski stručnjak je uveo Robena tek pošto je PSŽ poveo sa 3:0. Na konferenciji za novinare poslije meča je kazao da je svjestan da će biti kritikovan zbog postave.

"Ja sam neko ko mnogo pažnje posvećuje postavi i formaciji. Ne žalim ni za čim. Istina je da su Roben, Riberi i Humels, jako dobri igrači, ostali na klupi, ali uvijek imam dobre igrače na klupi. Tako je to u vrhunskim klubovima. Dobri igrači moraju da sjede na klupi, to je moj posao", rekao je Ančeloti poslije meča.

S druge strane, prvi čovjek Bavaraca nije pokazao simpatije prema treneru i igračima.

"Mislim da ono što smo sinoć mogli da vidimo nije bio Bajern Minhen. Bitno je da pređemo preko toga što prije i predstavimo Bajern Minhen u pravom svjetlu. I takođe da pokažemo da smo mi tim koji je u prethodnim godinama u Evropi i na nacionalnom nivou bio svjetla tačka", rekao je Rumenige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније