Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; B.V. ]

27. 09. 2017. 10:16 >> 09:46

KOSTA SE OPROSTIO

Hvala Čelziju za sve

Diego Kosta se javno zahvalio Čelziju za tri nevjerovatne i nezaboravne godine opraštajući se od aktuelnog engleskog šampiona. Kosta će od januara ponovo nositi dres Atletiko Madrida, kluba iz kojeg je i prešao na Stamford Bridž.

 

Nakon što je završen posao vezan za njegov povratak u Atletiko španski reprezentativac zahvalio se Čelziju putem društvenih mreža.

“Neki ciklusi počinju dok se drugi završavaju. Moj ciklus u Čelziju počeo je prije tri godine. Bile su to tri izuzetne godine, koje nikada neću zaboraviti. Dvije titule šampiona, Superkup Engleske, 120 utakmica, 59 golova i 24 asistencije nakon čega je taj ciklus završen. Ne kako bih želio, daleko od toga, ali na najbolji mogući način“, poručio je Kosta i nastavio:

“Divni navijači, podjednako divan klub i saigrači, kao i svi medicinski, administrativni i logistički službenici, ostaju zauvijek u mojim mislima i mom srcu. Uvijek ću ih nositi sa sobom i sigurno ću uvijek biti na njihovoj strani, a isto tako uvjeren sam da će razumjeti razlog zbog kojeg je ovaj moj ciklus morao završiti, jer nijesam mogao izgubiti vjeru u sebe. Hvala Čelzi za sve.“

Kosta, inače Brazilac koji je odlučio igrati za Španiju, u Čelzi je stigao 2014. godine, nakon osvojenog naslova šampiona sa Atletikom.

U junu ove godine Kosta je dobio poruku od menadžera “plavaca“ Antonija Kontea da nije u njegovim planovima i da može potražiti novi klub. Tokom ljeta sjajni napadač bio je povezivan sa prelaskom u Milan, Monako i Everton, ali je sve to demantovao rekavši javno da želi da se vrati u Atletiko. Čelzi je 21. septembra zvanično objavio da je postigao dogovor sa Atletikom o prodaji Koste u januaru naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније