Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sport.sport.ba ]

27. 09. 2017. 09:36   >>  09:06

VERNER U ČUDU

Najbizarnija izmjena ikad?

Najbolji fudbaler Lajpciga Timo Verner napustio je sinoćnju utakmicu protiv Bešiktaša već u 32. minutu, ali ne zbog povrede.

 

Mladom njemačkom reprezentativcu zasmetala je ogromna buka koju su stvarali navijači u Istanbulu, pa je od svog trenera zatražio izmjenu.

Umjesto Vernera u igru je ušao Lukas Klosterman, a trener Lajpciga Ralf Hasenhutl je nakon utakmice potvrdio da sjajni napadač nije izašao zbog povrede i da je buka zaista pravi razlog tome, što stvarno djeluje bizarno.

"U prvih 15 minuta smo bili uplašeni jer je ova atmosfera za nas predstavljala nešto novo. Bilo je stvarno bučno, a mi kao mlada ekipa nismo navikli na takve uslove. Vernera sam morao zamijeniti baš zbog buke. Usred utakmice sam mu davao i čepiće za uši, ali nije pomoglo. Rekao mi je da ne može disati i da se želi odmoriti. Nisam imao izbora nego da ga izvedem iz igre", priznao je trener Lajpciga.

"Naši navijači bodre ekipu, ali na jedan fer način. A Verneru je smetala ta buka", osvrnuo se na to i trener Bešiktaša Senol Gunes.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније