Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

25. 09. 2017. 15:05 >> 14:59

HAREIDE UOČI PG

"Nema potrebe da mijenjam sastav"

Selektor fudbalske reprezentacije Danske, Age Hareide, kazao je da neće ništa mijenjati u sastavu za kvalifikacioni meč pod Goricom za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Duel protiv Danske u Podgorici igra se 5. oktobra. Ono što je sigurno je da selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković za meč sa Dancima neće moći da računa na napadača Fatosa Bećiraja, koji ima parne žute kartone, dok će Nebojša Kosović zbog povrede pauzirati pola godine.

S druge strane, Danci u Podgoricu dolaze u skoro najjačem sastavu. Od standardnih igrača nema povrijeđenog Nikolaja Jorgensena iz Fejnorda, ali se u tim vraća Jusuf Poulsen.

"Nema potrebe da mijenjam ništa u odnosu na dva prethodna meča, koja smo odigrali veoma, veoma dobro", istakao je Hareide.

Danska u glavni grad Crne Gore dolazi nakon dvije sigurne pobjede u septembru. Savladala je Poljsku na svom terenu sa 4:0, dok je u Jerevanu bila bolja od Jermenije sa 4:1.

U Grupi E, Poljska je prva sa 19 bodova, a prate je Crna Gora i Danska, koje imaju po 13 bodova, uoči posljednja dva meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније