Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Arena ]

25. 09. 2017. 12:30   >>  12:01 1

TUMBAKOVIĆ SAOPŠTAVA

Danas spisak za Dansku i Poljsku

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković danas će objaviti sa kojim snagama će krenuti u dvije završne borbe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Duel protiv Danske u Podgorici igra se 5. oktobra, dok tri dana kasnije "hrabri sokoli" gostuju Poljskoj u Varšavi.

Ono što je sigurno je da Tumbaković za meč sa Dancima neće moći da računa na napadača Fatosa Bećiraja, koji ima parne žute kartone, dok će Nebojša Kosović zbog povrede pauzirati pola godine.

Međutim, selektora Crne Gore može da raduje forma glavnih igrača. Stevan Jovetić je postigao prvi gol za Monako, Stefan Savić je standardno dobar u Atletiku, kao i Nikola Vukčević u Bragi.

Ono što daje dodatnu dozu optimizma je forma Adama Marušića u Laciju (juče igrač utakmice protiv Verone) i povratak u takmičarski ritam Aleksandra Šćekića, koji se oporavio od povrede i sada je standardan u turskom Genčlebirligiju.

Upravo će Šćekić vjerovatno biti zamjena za Kosovića, mada postoji šansa da Tumbaković ponovo na mjestu zadnjeg veznog ukaže šansu Mirku Ivaniću, koji ima nešto ofanzivnija svojstva u BATE-u.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније