Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.L.B. [ B92.net ]

25. 09. 2017. 11:08   >>  10:38

FIORENTINA BIJESNA

"Što ne koristite VAR?"

Čelnici Fiorentine bijesni su na sudiju Luku Parijeta što nije koristio video tehnologiju u remiju sa Atalantom 1:1.

U redovima Viole smatraju da su oštećeni za dva penala, dok je s druge strane rival dobio neregularan jedanaesterac.

Parijeta je svirao faul nad Josipom Iličićem u kaznenom prostori Viole nakon što se on sudario sa Hermanom Pacelom, dok se nije oglasio prilikom povlačenja Davida Astorija za dres, te obaranja Gila Dijasa.

Na usporenom snimku se jasno vidjelo da je Leonardo Spinacola vukao Astorija za dres, a da je golman Beriša uhvatio Dijasa za skočni zglob prilikom duela jedan na jedan.

"Nemam nikakvu sumnju u vezi sa ova tri incidenta. Nije bio penal za Atalantu, a nama je trebalo da sviraju dva. Ne možemo ćutati na ove situacije kada potpuno obrišu sav trud igrača i tima. Ovo su odluke koje ne možemo da kotnrolišemo i sve je prilično kontroverzno", rekao je direktor Fiorentine Karlos Freitas.

S druge strane, trener Atalanta Đan Pjero Gasperini smatra da je "potrebna velika hrabrost da bi se žalilo na suđenje" kada protivnik ima veći posjed i više šuteva na gol.

"Vidio sam da timovi sa posjedom manjim od 50 odsto osvajaju bodove. Nebitno je kako ekipe igraju kada imamo ovakve incidente", reagovao je na ovu izjavu Freitas.

Fiorentina je 12. u Seriji A sa sedam bodova iz šest utakmica, dok je Atalanta deveta sa jednim više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније