Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 09. 2017. 23:02 >> 22:36

PRIMERA

Valensija nadigrala Sosijedad u San Sebastijanu

Fudbaleri Valensije pobijedili su večeras na gostovanju u San Sebastijanu Real Sosijedad sa 3:2 u posljednjoj nedjeljnoj utakmici šestog kola španske Primere.

Uzbudljiv meč na stadionu Anoeta obilježilo je pet golova i dva crvena kartona. Valensija je triput dolazila do prednosti, s tim što je Real Sosijedad dvaput uspio da se vrati.

Gosti su prvi put poveli golom Rodriga u 26. minutu, da bi samo šest minuta kasnije Real Sosijedad izjednačio pogotkom Artiza Elustonda.

S neriješenim ishodom otišlo se na prvu pauzu, da bi Valensija ponovo povela u 55. minutu, a strijelac je bio Naćo Vidal. Domaćin je opet veoma brzo, ovaj put poslije šest minuta, uspio da dođe do izjednačenja golom Mikela Oiarzabala.

Real Sosijedad je u 68. minutu ostao sa desetoricom igrača, pošto je Igor Elorza dobio drugi žuti karton, da bi 11 minuta kasnije i Valensija ostala s igračem manje na terenu nakon što je Žofri Kondogbija zaradio crveni karton.

Djelovalo je da će utakmica biti završena neriješenim ishodom, ali je Valensija poslije kontre koju je realizovao Simone Zaza u 85. minutu došla do trijumfa.

Valensija sada ima 12 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu, dok je Real Sosijedad osmi sa devet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније