Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

24. 09. 2017. 23:45   >>  23:15

FERDINAND OCIJENIO

Lovren nije dovoljno dobar za Liverpul

Rio Ferdinand (38), bivši fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Engleske smatra da hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije dovoljno dobar igrač za Liverpul.

 

"Mislim da Lovren nije dovoljno dobar. Već neko vrijeme dosta griješi. Ni Alberto Moreno defanzivno nije dovoljno dobar. Užitak ga je gledati kada ide prema naprijed, ali defanzivno, tamo gdje bi prije svega trebao biti dobar kao defanzivac, ne radi svoj posao", rekao je Ferdinand.

Bivši defanzivac Junajteda smatra da bi Virgil van Dajk, Soutemptonov igrač kojeg su "redsi" ljetos pokušali kupiti, bio pravo rješenje za odbrambene probleme Liverpula.

"Mislim da bi Van Dajk bio veliko pojačanje za Liverpul. On bi bio taj dominantni defanzivac i mislim da bi on i Matip bili jako dobar odbrambeni par," izjavio je Ferdinand za BT Sport.

Liverpoola odbrana je već neko vrijeme predmet kritika tamošnje sportske javnosti.

U šest kola Klopov tim je primio 11 golova, značajno više od ostalih članova "velike engleske šestorke".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније