Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2017. 21:57 >> 22:23
3

MAJSTORIJA NAŠEG KAPITENA

Jovetićev prvijenac u dresu Monaka

Stevan Jovetić nije dugo čekao na svoj prvi gol u dresu Monaka.

U svojoj trećoj utakmici u novom klubu u francuskoj u Ligi 1, drugoj koju je počeo u startnoj postavi, kapiten crnogorske reprezentacije je doveo Monako u vođstvo na gostovanju Lilu.

Jovetić je mrežu zatresao u 24. minutu u svom stilu, nakon što su mu "pomogli" protivnički igrači, ali je, svejedno, postigao lijep gol, kao što nas je i navikao.

Nakon velike greške domaćih fudbalera, prihvatio je loptu na ivici šesnaesterca, namjestio je na desnicu i preciznim udarcem po zemlji matirao golmana Lila Mainjana.

Pokazao je da je u dobroj golgeterskoj formi. Za Sevilju je prošle sezone postigao šest golova, dok je sa sedam pogodaka, u isto toliko mečeva, najbolji strijelac crnogorske reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. 

Jovetić je danas uspio da zatrese mrežu i u četvrtoj od najjačih liga na svijetu, nakon što se upisao u strijelce u Seriji A (Fiorentina, Inter), Primeri (Sevilja) i Premijer ligi (Mančester siti).

Kapiten "sokola" je na terenu bio do 66. minuta, kada ga je zamijenio Francuz Adama Dijakabi. 

Monako je u Lilu na kraju stigao do ubjedljive pobjede, šeste u prvenstvu. Slavio je sa 4:0, a strijelcu su, osim Jovetića, bili Gezal u 31. i Falkao u 48. i 73. minutu.

Večerašnjim trijumfom "Kneževi" su se sa 18 bodova izjednačili sa liderom PSŽ-om, koji ima meč manje i svih pet pobjeda u prvih pet kola.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније