Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; B.V. ]

19. 09. 2017. 12:25   >>  11:55

NOVI IZAZOV

Ferdinand odlazi u profesionalne boksere

Rio Ferdinand (38), bivši fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Engleske pokušava da postane profesionalni bokser. Prema navodima britanskih medija očekuje se da će Ferdinand danas i zvanično objaviti kako ulazi u boks.

 

Ferdinand će pokušati da krene stopama Kertisa Vudhausa bivšeg fudbalera Šefild Junajteda koji je uspio u bokserskoj karijeri i postao britanski šampion u poluvelter kategoriji.

“Želim Ferdinandu sve najbolje ako odluči da uđe u profesionalni boks. Kako može bilo ko da kaže šta možeš, a šta ne možeš da radiš. Proživimo život“, poručio je Vudhaus putem društvenih mreža.

Ove godine Ferdinand je preko društvenih mreža objavio nekoliko video snimaka na kojima trenira boks i “proziva“ britanske bokserske zvijezde Entonija Džošuu, Dejvida Heja, Tonija Beljua i Tajsona Fjurija.

Ferdinand, kojem je potrebna licenca kako bi se okušao u profesionalnom boksu, ovog ljeta je otkrio kako mu je održavanje u formi pomoglo da očisti svoje misli nakon smrti supruge Rebeke, koja je preminula prije dvije godine od raka dojke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније