Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 21:50 >> 21:24
1

U AUTU TRI NEDJELJE?

Dembele povrijedio tetivu

Ljetošnje pojačanje Barselone Osman Dembele povrijedio je tetivu u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Hetafea, saopštio je njegov klub.

Dembele je izašao iz igre u 29. minutu utakmice protiv Hetafea, u kojoj je Barselona pobijedila sa 2:1.

"Osman Dembele je povrijedio tetivu leve noge, a poslije dodatnih ispitivanja biće poznato koliko je ozbiljna povreda", navodi se u saopštenju Barselone.

Španski mediji prenijeli su da bi najskuplji igrač u istoriji Barselone mogao da odsustvuje tri nedjelje.

Dembele je krajem avgusta za 105 miliona eura iz Borusije iz Dortmunda prešao u Barselonu, a transfer bi mogao da dostigne cijenu i do 150 miliona. On je doveden kao zamjena za Nejmara, koji je za rekordan transfer od 222 miliona eura prešao u Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније