Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

14. 09. 2017. 21:40 >> 21:31

LIGA EVROPE

Janković za remi Partizana, poraz Rijeke

Fudbaleri Partizana odigrali su večeras u Bernu neriješeno 1:1 protiv Jang Bojsa, u utakmici prvog kola Grupe B u Ligi Evropa.

Pred 13.000 ljudi na stadionu "Švajcarska" Partizan je poveo u 11. minutu golom crnogorskog reprezentativca Marka Jankovića, a izjednačio je Kristijan Fasnaht u 14. minutu.

Crno-bijeli su osvojili bod uglavnom zahvaljujući golmanu Vladimiru Stojkoviću koji je u više navrata odlično intervenisao.

Fudbaleri Dinama iz Kijeva pobijedili su večeras na svom terenu albanski Skenderbeg sa 3:1, u utakmici prvog kola Grupe B u Ligi Evropa.

Skenderbeg je poveo golom Gergija Muzake u 39. minutu, a Dinamo je preokrenuo za dva minuta. Prvo je izjednačio Sergij Sidorčuk u 47. minutu, a drugi gol postigao je Žunior Moraeš. Pobjedu je obezbijedio Dijumersi Mbokani u 63. minutu iz penala.

U drugom kolu, 28. septembra, Partizan će od 21.05 u Beogradu igrati protiv Dinama iz Kijeva, a Skenderbeg će u isto vrijeme u Elbasanu igrati protiv Jang Bojsa.

Fudbaleri Milana pobijedili su u Beču Austriju sa 5:1, u prvom kolu Grupe D. Trostruki strijelac bio je Andre Silva, koji je postigao golove u 10, 20. i 56. mintu. Strijelci su bili još Hakan Čalhanoglu u sedmom minutu i Suso u 63. minutu. Jedni gol za Austriju postigao je Aleksandar Borković u 47. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi AEK je na gostovanju pobijedio Rijeku sa 2:1.

U Grupi E Atalanta je u Bergamu pobijedila Everton sa 3:0. Golove su postigli Andrea Masijelo u 27. minutu, Alehandro Gomes u 41. i Brajan Kristante u 44. minutu.

Apolon i Lion su u drugoj utakmici u toj grupi odigrali neriješeno 1:1.

U Grupi A, Viljareal je kao domaćin pobijedio kazahstansku Astanu sa 3:1. Nikola Sansone doveo je u vođstvo španski tim u 16. minutu, a prednost je udvostručio Sedrik Bakambu u 75. Dva minuta kasnije treći gol postigao je Denis Čerišev. Jedini gol za Astanu postigao je Jurij Logvinenko u 68. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi Slavija je u Pragu pobijedila Makabi iz Tel Aviva golom Tomaša Necida u 12. minutu.

Braga je kao gost pobijedila Hofenhajm sa 2:1, u prvom kolu Grupe C. Domaći su poveli u 24. minutu preko Sandra Vagnera, a izjednačio je Tešeira u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena. Pobjedu portuglaskom timu omogućio je Dijego Souza u 50. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi Bašakšehir je odigrao 0:0 sa Ludogorecom u Istanbulu.

U obje utakmice Grupe F nije bilo golova, Kopenhagen je igrao na domaćem terenu protiv Lokomotive iz Moskve, a Zlin je bio domaćin Tiraspolju.

Grupa A:
Slavija Prag – Makabi Tel Aviv 1:0
Viljareal – Astana 3:1

Grupa B:
Jang Bojs – Partizan 1:1
Dinamo Kijev – Skenderbeg 3:1

Grupa C:
Basakšehir – Ludogorec 0:0
Hofenhajm – Braga 1:2

Grupa D:
Austrija Beč – Milan 1:5
Rijeka – AEK 1:2

Grupa E:
Apolon – Lion 1:1
Atalanta – Everton 3:0

Grupa F:
Žlina – Šerif 0:0
Kopenhagen – Lokomotiva Moskva 0:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније