Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

09. 09. 2017. 20:19   >>  20:03

PREMIJER LIGA

Pobjede Čelsija, Arsenala i Totenhema

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na gostujućem terenu Lester sa 2:1, u utakmici četvrtog kola Premijer lige i ostvarili treću pobjedu.

Aktuelni šampion poveo je u 41. minutu golom Alvara Morate, što je bio njegov treći gol u prvenstvu. Vođstvo je udvostručio Ngolo Kante u 50. minutu, a jedini gol za domaće postigao je Džejmi Vardi u 61. minutu iz penala.

Čelsi ima devet bodova na trećem mjestu, a Lester je pretrpio treći poraz i 16. je na tabeli sa tri boda.

Fudbaleri Arsenala pobijedili su na svom terenu Bornmut sa 3:0 i prekinuli niz od dva poraza.

Dvostruki strijelac bio je Deni Velbek, u šestom i 50. minutu, a gol je postigao i Aleksandar Lakazet u 27.

Arsenal je deveti na tabeli sa šest bodova, a Bornmut je na pretposljednjem mjestu sa svih šest poraza.

Totenhem je na gostujućem terenu pobijedio Everton sa 3:0. Dvostruki strijelac bio je Hari Kejn, koji je postigao golove u 28. i 46. minutu. On je u 169 utakmica za Totenhem postigao 101 gol. 

Strijelac je bio i Kristijan Eriksen u 42. minutu. On je sa 32 gola najbolji strijelac Premijer lige iz Danske, zajedno sa Niklasom Bendtnerom.

Votford je kao gost pobijedio Sautempton sa 2:0 i zadržao se pri vrhu tabele, a Brajton je kao domaćin pobijedio Vest Bromvič Albion sa 3:1.

Ranije danas Mančester siti je u derbiju na svom terenu pobijedio Liverpul sa 5:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније