Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 06. 2013. 20:47   >>  21:21

KUP KONFEDERACIJA

Italija osvojila treće mjesto

Italija je baš kao i u polufinalu stigla do penala, samo sa srećnijih ishodom - "azuri" su savladali Urugvaj nakon penal ruleta sa 3:2 i osvojili treće mjesto na Kupu Konfederacija. U regularnom dijelu bilo je 2:2.

Izabranici Ćezarea Prandelija mogli su do pobjede i u regularnom dijelu, ali je u finišu Kavani svojim drugim golom izjednačio na 2:2.

Tokom prvih 45 minuta "azuri" su zahvaljujući Astoriju poveli 1:0, a prava goleada je viđena u drugom dijelu.

Kavani je meč vratio na početak, da bi Dijamanti prvim golom u dresu reprezentacije ponovo Italijanima donio vođstvo.. Ipak, as Napolija je još jednom pokazao kakav je majstor.

Golčinom sa 25 metara je izjednačio rezultat na 2:2. Bilo im je malo 90 minuta, odluka nije pala ni poslije dva produžetka, iako su Urusi imali igrača više u posljednjih deset minuta zbog isključenja Montoliva.

Penal lutriju je otvorio Forlan promašajem, odnosno Bufon mu je odbranio udarac. Revanširao mu se De Siljo u trećoj seriji. Međutim, fenomenalni Bufon je odbranio šuteve  Garagana i Kaseresa i donio bronzu svom timu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније