Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 09. 2017. 23:38 >> 23:11

KVALIFIKACIJE ZA SP

Poljska sigurna, Njemačka ubjedljiva

Fudbalska reprezentacija Poljske savladala je Kazahstan sa 3:0, u utakmici osmog kola Grpe E kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Poljaci su na svom terenu opravdali ulogu favorita, golovima Milika, Glika i Levandovskog.

Takođe u našoj grupi, Crna Gora je na svom terenu pobijedila Rumuniju (1:0), a Danska u gostima bila bolja od Jermenije (4:1).

Selekcija Poljske je prva u Grupi E sa 19 bodova, Danska i Crna Gora imaju po 16. Rumunija je sakupila devet bodova, Jermenija je peta sa šest, dok je Kazahstan poslednji sa samo dva osvojena boda.

Njemačka je na svom terenu razbila selekciju Norveške sa ubjedljivih 6:0 u Grupi C.

Mesut Ozil je započeo goleadu u desetom minutu, potom je u 17. minutu asistirao Julijanu Dresleru za 2:0, a samo tri minuta kasnije Timo Verner je pogodio mrežu Norveške poslije asistencije Tomasa Milera.

Verner je u 40. minutu povisio na 4:0, a u drugom poluvremenu u strijelce su se upisali i Leon Gorecka u 50. i Mario Gomez u 79. minutu.

U istoj grupi, Sjeverna Irska je na svom terenu pobijedila Češku sa 2:1.

Njemačka je prva u Grupi C sa 24 boda, Sjeverna Irska ima 19, a Azerbejdžan 10. Češka je na četvertom mjestu sa devet bodova, Norveška ima sedam, a San Marino je bez bodova.

Fudbaleri Engleske su na svom terenu pobijedili Slovačku sa 2:1 u osmom kolu Grupe F.

Slovaci su poveli golom Stanislava Lobotke već u trećem minutu, ali je Engleska uspjela da preokrene rezultat a najzaslužniji za to bio je Markus Rašford. On je prvo u 37. minutu asistirao Eriku Dajeru za izjednačenje, a potom je u 59. minutu doneo pobjedu svojoj reprezentaciji.

U Grupi F večeras su odigrane još dvije utakmice. Slovenija je bila ubjedljiva protiv Litvanije sa 4:0, dok je Škotska pobijedila Maltu sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније