Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

04. 09. 2017. 12:34 >> 12:08

IZ PRVIH JEDANAEST

Ronaldo izbacuje Bejla i Benzemu?

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo želi da njegovi saigrači Garet Bejl i Karim Benzema budu izbačeni iz prvog tima.

 

Ronaldo misli da Bejl ne treba da ima garantovano mjesto u prvom timu zbog problema s formom i fizičkom spremom, objavio je danas Eurosport prenoseći španske medije.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real i bio je jedan od standardnih igrača, ali je prethodnih mjeseci pod pritiskom zbog dobrih igara Iska i Marka Asensija.

Ronaldo smatra da dvojica mladih igrača zaslužuju da igraju redovnije.

Isko je zamijenio Bejla tokom povratka poslije povrede zgloba i lista i dobro je igrao, dok je Asensio postigao gol u finalu Lige šampona, a u nedavnom remiju protiv Valensije u prvenstvu postigao je dva gola.

Španski mediji prenijeli su da Ronaldo insistira i da trener Zinedin Zidan razmisli i o izbacivanju Karima Benzeme iz prvog tima, čime bi se razbio napadački trio nazvan BBC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније