Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina; Objavio: B.V. ]

03. 09. 2017. 14:10   >>  14:26 6

KAPITEN SMATRA

Favoriti smo protiv Rumunije

Fudbalska reprezentacja Crne Gore na svom stadionu i pred svojim navjačima favorit je protiv Rumunije i bilo kog drugog protivnika, kazao je kapiten Stevan Jovetić.

 

Crna Gora i Rumunija odigraće sjutra na stadionu pod Goricom utakmicu E grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Jovetić je kazao da je za Crnu Goru do kraja kvalifikacija svaka utakmica najvažnija.

"Odigrali smo dobro u Kazahstanu, napravili dobru uvertiru za Rumuniju. Težak meč nas čeka, ali nijedna pobjeda do sada nije bila laka. Nadam se uz pun stadion da možemo da napravimo dobar rezultat“, kazao je Jovetić na konferenciji za novinare.

Jovetić nije želio da se upušta u prognoze, kazao je da je teško prognozirati šta će se desiti do krraja valifikacija.

"Ne bih se obazirao na kalkulacije, najvažnije je da damo sve od sebe. Samo korak po korak, da ne razmišljamo o drugima. Najbitniji smo mi, samo mi da uradimo ono što želimo i možemo. Slijede tri utakmice u kojima treba da pokažemo ko smo zaista i koliko vrijedimo. Spremni smo za to", rekao je Jovetić.

Prvi meč u Rumuniji završen je neriješeno 1:1. Crnogorski fudbaleri uoči duela sa Rusijom upisali su četiri pobjede, remi i dva poraza.

Savladali su dva puta Kazahstan (5:0 i 3:0), a po jednom Jermeniju (4:1) i Dansku (1:0).

Sa Rumunijom kao gosti igrali su neriješeno 1:1, dok su poraženi od Jermenije 3:2 u gostima i Poljske 2:1 pred svojim navijačima.

Rumunija je upisala po dva trijumfa i poraza, uz tri remija.

Utakmica pod Goricom počeće u 20 sati 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније