Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

28. 08. 2017. 11:39   >>  11:13

GORAN VUJOVIĆ

Neću u Budućnost, čeka me Lovćen

Iskusni golgeter Goran Vujović kazao je da je daleko od povratka u podgoričku Budućnost.

Epizoda u Skenderbegu je kratko trajala, Goran Vujović se nedavno razišao sa albanskim klubom koji je izborio učešće u Ligi Evrope, a brzo se pokrenula priča kako bi mogao da se vrati u Budućnost.

Ipak, iskusni golgeter je daleko od povratka u “plavo jato”, kada su u pitanju crnogorski klubovi Vujović je najbliži Lovćenu, potvrdio je Dnevnim novinama.

“Ne znam ko potencira priču o mom povratku u Budućnost, ali od toga nema ništa. Budućnost nije poslala konkretnu ponudu, tako da nijesam ni blizu dogovora. Čekam još ponude iz inostranstva, ako ništa ne bude narednih dan-dva potpisaću za Lovćen”, rekao je Vujović.

Iskusni golgeter sa Cetinja je protekle sezone bio jedan od glavnih operativaca “plavih” u osvajanju titule, trener Budućnosti Dragan Kažić je rekao da bi rado volio da ga vidi u timu, ali kada je u pitanju Crna Gora izgleda da je Vujović izabrao povratak na Obilića poljanu poslije četiri godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније