Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 08. 2017. 16:59 >> 16:29

PREMIJER LIGA

Fabregas i Morata srušili Everton

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na svom terenu u Londonu Everton sa 2:0, u utakmici trećeg kola Premijer lige i ostvarili drugu uzastopnu pobjedu.

Čelsi je bio bolji tokom cijele utakmice, a poveo je u 27. minutu golom Seska Fabregasa, poslije asistencije Alvara Morate. Morata je u 40. minutu obezbijedio pobjedu "plavcima", kada je glavom poslao loptu u mrežu na centaršut Sezara Aspilikuete.

Everton skoro da nije ni zaprijetio, imao je šansu u 85. minutu, ali je lopta poslije šuta Ešlija Vilijamsa prošla pored desne stative.

Ekipa Antonija Kontea ima šest bodova na petom mjestu na tabeli, a Everton, koji je u posljednje dvije utakmice bez pobjede, sakupio je četiri i zauzima 10. mjesto.

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona odigrali su na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Stouka. Golovi su postignuti u drugom dijelu. Domaći su poveli u 61. minutu preko Džeja Rodrigesa, a bod Stouku donio je Piter Krauč u 77. minutu.

Vest Bromvič je bez poraza i peti je na tabeli sa sedam bodova, dok Stouk zauzima deveto mjesto sa četiri boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније