Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2017. 12:46   >>  12:16

KUMAN PORUČIO

Kosta je dobrodošao u Everton

Ronald Kuman, menadžer Evertona, kazao je da je Dijego Kosta, napadač Čelsija, dobrodošao na Gudison park, te da ne bi imao ništa protiv da dođe na pozajmicu.

Kosta se ovog ljeta nije vratio u Čelsi s kojim ima ugovor i nada se da će preći u Atletiko Madrid, ali španski klub od FIFA-e ima zabranu dovođenja igrača do januara sljedeće godine.

"Uvijek govorim da je svaki dobar igrač dobrodošao, a Kosta je dobar igrač. Svakako i dalje tražimo da dovedemo napadača", kazao je Kuman za britanske medije, prenosi Anadolija.

Ljetni prelazni rok završava se u četvrtak, a bez obzira na odlične partije pojačanja Vejna Runija i Gilfija Sigurđsona, holandski trener želi da ima dodatne opcije u napadu.

Sandro Ramirez je zbog problema sa petom propustio tri Evertonove utakmice, pa je šansu da igra dobio 20-godišnji Dominic Kalver-Levin.

"Zaista sam zadovoljan igrom Kalver-Levina, ali on je i dalje mlad i potrebna nam je dodatna konkurencija u napadu", istakao je Kuman.

Everton je protiv splitskog Hajduka u plje-ofu izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope, gdje će igrati u grupi sa Olympik Lionom, Atalantom i Apolonom iz Limasola. U nedjelju u trećem kolu Premijer lige "karamele" očekuje teško gostovanje, upravo kod Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније