Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 08. 2017. 22:54 >> 22:30

"PETARDA" SPORTINGA

"Poker" Liverpula, Karabag ispisao istoriju

Fudbaleri Liverpula ovjerili su plasman u Ligu šampiona pobjedom nad Hofenhajmom na "Enfildu" 4:2, dok je Karabag prvi put u istoriji izborio plasman u elitno takmičenje.

"Redsi" su furioznom igrom u prvih 20-ak minuta nokautirali rivala i potvrdili pobjedu iz prvog duela (2:1).

Emre Džan je bio dvostruki strijelac, pogodio je i Salah za ubjedljivih 3:0. Do kraja je sve bilo rutina za četu Jirgena Klopa, za konačnih 4:2.

Karabag je u Kopenhagenu poražen 2:1, ali je prošao dalje zahvaljajući golu u gostima (Azerbejdžanci slavili u porvom meču 1:0)

Santander je poništio prednost Karabaga iz prve utakmice, da bi Ndlovu poravnao. Andrija Pavlović je sredinom drugog dijela vratio vođstvo i nadu Kopenhagenu, ali su gosti izdržali do kraja i proslavili istorijski uspjeh.

CSKA je opet bio bolji od Jang Bojsa. Nakon 1:0 u Švajcarskoj, "armejci" su večeras slavili pogocima Šenikova i Džagoeva (2:0).

Sporting je očitao lekciju Steaui u Bukureštu. Poslije 0:0 u Lisabonu, Portugalci su pobijedili sa ubjedljivih 5:1 i u velikom stilu otišli u Ligu šampiona.

APOEL je bez problema odbranio dva gola prednosti protiv Slavije (2:0), pošto se u Pragu nijesu tresle mreže.

Žrijeb je sjutra u 18 sati u Monte Karlu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније