Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 08. 2017. 19:16 >> 19:15

PREOKRETI ZETE I DEČIĆA

Mladost brojala do 9, "petarda" Budućnosti

Fudbaleri Budućnosti, Mladosti, Zete i Dečića opravdali su ulogu favorita i plasirali se u osminu finala Kupa Crne Gore.

"Romantičari" su na svom terenu deklasirali Čelik 9:1, a po dva pogotka postigli su Burzanović i Adrović. Mrežu Nikšićana tresli su još Ćetković, Novović, Miličković, Stijepović i Cicmil. 

Budućnost je lako izašla na kraj sa Jedinstvom 5:0. Dvostruki strijelac je bio Vlaisavljević, a "petardu" su kompletirali Sekulić, Camaj i Melunović.

Zeta je u finišu slomila otpor Mladosti iz Lješkopolja. Heroj Golubovčana bio je Nikola Krstović koji je pogodio u nadoknadi vremena. Prethodno su gosti poveli golom Krivokapića, poravnao je Pavle Krstović.

I Dečić je prošao nakon prokreta, pošto je savladao Jezero 3:1. Gosti su poveli pogotkom Bulatovića iz penala, a prolaz Tuzanima dnijeli su Vulaj (dvostruki strijelac) i Đukić iz jedanaesterca.

Berane je izbacilo Kom nakon goleade na Zlatici 3:2.

Od prvoligašđa je isapo i Petrovac, koji je u Rožajama izgubio od Ibra 2:0.

Kup Crne Gore, 1/16 finala:

Kom Eurozox - Berane 2:3

Ibar - Petrovac 2:0

Crvena stijena - Cetinje 1:0

Mladost Podgorica - Čelik 9:1

Pljevlja - Otrant Olympic 1:3

OFK Borac - Igalo 0:1

Arsenal - Mornar 1:3

Dečić - Jezero 3:1

Zeta - Mladost Lješkopolje 2:1

Budućnost - Jedinstvo 5:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније