Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 06. 2013. 12:00 >> 12:01

KUP KONFEDERACIJA

Suarez: Italija opasna i bez Balotelija

Napadač Urugvaja Luis Suarez kazao je da se pribojava selekcije Italije, iako će „azuri“ igrati bez povrijeđenog Marija Balotelija.

„Italija ima veliki broj kvalitetnih igrača i bez Balotelija u timu. Osim toga, oni igraju isto i uvijek vole da iskoriste prostor koji im ostavi protivnik. Imaćemo problema ako ne pružimo maksimum“, rekao je Suares pred meč za treće mjesto na Kupu konfederacija.

Koliko je ozbiljan protivnik, Italija je pokazala na utakmici protiv Japana, kada je uspjela da pobijedi sa 4:3, uprkos početnom vođstvu rivala od 2:0, dodao je golgeter Liverpula.

„To nije nikakvo iznenađenje. Protiv Italije moraš da iskoristiš svaku šansu, u suprotnom, oni će pronaći način da se vrate u meč“, rekao je Suarez.

Utakmica za treće mjesto između Italije i Urugvaja na programu je u nedjelju od 18 sati na Areni Forte Nova u Salvadoru.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније