Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 08. 2017. 22:46 >> 22:29
2

RIJEKA NEMOĆNA

Napoli, Olimpijakos, Sevilja i Maribor u LŠ

Fudbaleri Napolija, Olimpijakosa, Sevilje i Maribora plasirali su se večeras u Ligu šampiona, pošto su u baraž utakmicama bili bolji od Nice, Rijeke, Bašakšehira i Hapoela Ber Ševe.

Napoli je večeras sa 2:0 pobijedio Nicu u gostima golovima Hosea Kaljehona u 48. i Lorenca Insinjea u 89. minutu i tako ukupnim rezultatom 3:0 izborio plasman u Ligu šampiona, dok je Olimpijakos u Hrvatskoj slavio sa 1:0 pogotkom Marka Marina u 25, te ukupnim rezultatom 3:1 došao do plasmana u najjače evropsko takmičenje.

Sevilja je na svom stadionu igrala neriješeno 2:2 sa sa istanbulskim Bašakšehirom, ali je španski tim do plasmana došao zahvaljući trijumfu 2:1 od prije šest dana u Turskoj, dok je slovenački Maribor zahvaljujući postignutom golu u gostima (2:1) i večerašnjem trijumfu od 1:0 izborio plasman u LŠ poslije tri godine.

Golove za Sevilju postigli su Serhio Eskudero u 52. minutu i Visam Ben Jeder u 75, dok su za Bašakšehir pogodili Eljero Elija i Višća.

Najneizvjesnije bilo je u Sloveniji, gdje je Maribor na kraju slavio golom Mitje Vilera još u 15. minutu.

Ranije danas, Seltik je poražen sa 3:4 od Astane, ali je škotski klub ukupnim trijumfom od 8:4 izborio plasman u Ligu šampiona.

Pobjednici baraža naći će se u petak na baražu za grupnu fazu Ligu šampiona, dok će poraženi biti učesnici žrijeba za Liga Evrope.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније