Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

20. 08. 2017. 22:56 >> 22:34

KONTE O ČELZIJU

Želim da ostanem mnogo godina

Menadžer londonskog Čelzija, Antonio Konte izjavio je kako želi da ostane na klupi "plavaca" još mnogo godina.

 

Italijan je u London stigao prošlog ljeta, a s klubom ga veže trogodišnji ugovor. Izazov mu je, kako je kazao, da ostane u klubu što duže i da igra na novom stadionu.

"Ovo bi mogao biti sjajan izazov za mene, ali i za klub - da ostanemo zajedno i igramo na novom stadionu", kazao je Konte.

Posljednji menadžer koji je u Čelziju ostao četiri godine bio je Džon Nil između 1981. i 1985. godine.

"Želim oboriti taj loš rekord. Moram biti pozitivan. Nadam se da ću ostati u ovom klubu još mnogo godina. Iskreno, novi stadion će biti sjajan, ali ja jako volim Stamford Bridž. Ovaj stadion je kao moja kuća", rekao je Konte.

Gradonačelnik Londona Sadik Kan odobrio je plan Čelzija za dogradnju stadiona Stamford Bridža kojom bi se kapacitet povećao sa sadašnjih 41,663 na 60,000 mjesta.

Čelzi planira da uloži oko 500 miliona funti za proširenje stadiona, a radovi bi trebali biti gotovi do ljeta 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније