Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 08. 2017. 18:04   >>  22:27

PREMIJER LIGA

Junajted ubjedljiv, slavili Lester i Liverpul

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas u gostima Svonsi sa 4:0, u utakmici drugog kola Premijer lige, i tako ostvarili drugu pobjedu.

Klub iz Mančestera poveo je u 45. minutu golom Erika Baija, a tri preostala gola postigao je u samoj završnici utakmice, za četiri minuta. Drugi gol postigao je Romelu Lukaku u 80. minutu, poslije njega strijelac je bio Pol Pogba u 82, a konačan rezultat postavio je Entoni Marsijal u 84. minutu.

U prvom poluvremenu obje ekipe su po jednom pogodile prečku. Prvo je Džordan Aju iz Svonsija pogodio okvir gola, a zatim i na drugoj strani isto učinio i Fil Džons.

Junajted je prvom dijelu imao prilike preko Markusa Rašforda i Pogbe, ali je oba puta dobro odbranio golman domaćih Lukaš Fabijanski. U posljednjem minutu prvog poluvremena Junajted je poveo golom Baija. On je ubacio loptu u mrežu, nakon što je ona ostala na gol liniji poslije udarca glavom Pogbe i odbrane Fabijanskog.

Gostujući tim je u drugom poluvremenu bio bolji, ali nije uspio da napravi ozbiljniju šansu sve do 80. minuta, kada je udvostručio vođstvo golom Lukakua, poslije asistencije Henriha Mhitarijana. Dva minuta kasnije Mhitarijan je ponovo bio asistent, kada je Pogba lobovao domaćeg golmana.

Konačan rezultat postavio je Marsijal u 84. minutu, poslije solo prodora.

Poslije dva kola Mančester junajted je prvi na tabeli sa šest bodova, a Svonsi ima jedan bod i na 12. je mjestu.

Ekipa Žozea Murinja je drugu uzastopnu utakmicu pobijedila sa 4:0, pošto je u prvom kolu četiri gola dala i Vest Hemu.

Fudbaleri Lestera pobijedili su danas na svom terenu Brajton sa 2:0, u utakmici drugog kola Premijer lige i ostvarili prvu pobjedu u prvenstvu.

Lester je poveo u 52. sekundi golom Šinđija Okazakija, a pobjedu je obezbijedio Heri Megvajer u 54. mintu.

Lester ima tri boda, a novajlija u ligi Brajton je bez bodova.

Fudbaleri Liverpula pobijedili su na Enfildu Kristal Palas sa 1:0 golom Sadija Manea u 73. minutu, poslije greške u odbrani igrača londonskog tima Luke Milivojevića.

To je prva pobjeda u sezoni za "crvene" koji sada imaju četiri boda, dok je Kristal Palas pretrpio oba poraza.

Fudbaleri Sautemptona pobijedili su na svom terenu Vest Hem sa 3:2 i ostvarili prvu pobjedu u prvenstvu.

Manolo Gabijadini postigao je gol u 11. minutu i to je bio prvi gol Sautemptona na domaćem terenu u Premijer ligi poslije devet sati i 15 minuta. Vođstvo je udvostručio srpski fudbaler Dušan Tadić, koji je u 38. minutu postigao gol iz jedanaesterca.

Vest Hem je u 33. minutu ostao sa desetoricom igrača pošto je isključen Marko Arnautović. Golove za londonski klub postigao je Havijer Ernandes, u 45. i 74. minutu i to su njegovi prvi golovi za londonski klub otkako je ovog ljeta došao iz Bajera iz Leverkuzena.

Pobjedu Sautemptonu donio je Čarli Ostin u trećem minutu nadoknade vremena iz penala.

Poslije dva kola Sautempton ima četiri boda, dok je ekipa Slavena Bilića posljednja na tabeli bez bodova.

Vest Bromvič je na gostovanju pobijedio Barnli sa 1:0 golom Hala Robsona Kanua u 71. minutu. On je ušao u igru u 64. minutu, a isključen je u 84. minutu pošto je laktom udario protivničkog igrača Meta Lotona.

Votford je kao gost sa 2:0 pobijedio Bornmut golovima Ričarlisona u 73. i Etjena Kapuea u 86. minutu.

Fudbaleri Stouka pobijedili su danas Arsenal kod kuće sa 1:0, u drugom kolu Premijer lige.

Strijelac je bio Hese Rodriges u 47. minutu.

Stouk sada ima tri boda, koliko i Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније