Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

19. 08. 2017. 13:59 >> 13:30

ČELZI ŽELI KRILO INTERA

Kandreva se seli kod Kontea

Fudbalski klub Čelzi uskoro bi trebalo da dobije četvrto pojačanje tokom ljetnog prelaznog roka. Prema navodima italijanskih medija, Inter je spreman "plavcima" prodati Antonija Kandrevu za 27,3 miliona eura.

 

Sjajni desnokrilni fudbaler je već dugo vremena želja menadžera Antonija Kontea, koji je s Kandrevom sarađivao tokom perioda u kojem je bio selektor Italije.

Do sada su "nero-azuri" bili dosta rezervisani kada je riječ o prodaji Kandreve, ali s obzirom da je Ivan Perišić blizu produženja ugovora, ta opcija je sve izglednija. Iskusni 30-godišnji fudbaler ima ugovor s Interom do 2020. godine, a u Inter je stigao prošlog ljeta iz Lazija za 22 miliona eura.

Kandreva je karijeru počeo u Ternani, a igrao je za Udinese, Livorno, Juventus, Parmu, Ćesenu, Lacio i Inter. U dresu reprezentacije Italije odigrao je 47 utakmica i postigao šest golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније