Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 06. 2013. 20:01   >>  20:01

U ARSENALU

Aršavin: Bio sam na ivici depresije

Andrej Aršavin je ostavio za sobom težak period kada je igrao u Arsenalu i pred njim se otvorio srećniji period u karijeri, pošto se vratio u matični Zenit. Ruski as kaže da je zbog statusa koji je imao kod Arsena Vengera bio na ivici depresije.

“Sjedenje na klupi je bila kao kazna. Trenirati sa saznanjem da ne igraš je težak udarac na psihu. Umalo nijesam postao depresivan, ali sam izdržao jer sam mentalno jak. Razbijala me je monotonija života tamo“,  rekao je Aršavin za engleske medije.

Nije teško pogoditi šta je nedjeljna plata od 85.000 funti tjerala  Aršavina da pobijedi izdrži.

“Još u januaru sam raščistio sa sobom da odlazim. Ne žalim ni za čim, ali sam morao da odem“, istakao je Aršavin.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније