Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

15. 08. 2017. 09:28 >> 09:02
1

MEDIJI O JOVETIĆU

Šalke i Sampdorija u igri

Gdje će Stevan Jovetić i dalje je otvoreno pitanje, a spisku zainteresovanih klubova dodati su Šalke i Sampdorija. Za reprezentativca Crne Gore nema mjesta u Interu, postoji mogućnost da pređe u Sevilju ili Marsej, ali i Šalke i Sampdorija su njegovi potencijalni klubovi, pišu italijanski i njemački mediji.

Gazeta delo sport je objavila da klub iz Đenove ozbiljno razmišlja o Jovetiću kao alternativi u slučaju odlaska Patrika Šika u Inter, što je skoro pa završena stvar. Na taj način bi Samp došao do velikih sredstava, čiji bi dio iskoristio za plaćanje sume (13 miliona eura) koju Inter traži za napadača na kog više ne računa, prenosi Arena.

I Šalke je realna opcija, pogotovo jer u tom klubu dobre konekcije ima Falji Ramadani, Jovetićev menadžer. U ovom slučaju pozitivna stvar je i što velikan iz Gelzenkirhena ima dovoljno novca za dovođenje crnogorskog napadača. Ipak, čini se da Sevilja i Marsej ostaju kao najozbiljniji kandidati.

Još od početka prelaznog roka iz oba ova kluba stižu poruke u kojima se u superlativima priča o Jovetiću. Međutim, čelnici Intera za sada odbijaju mogućnost da prodaju Jovetića za manje od 13 miliona eura, tako da će se vjerovatno u posljednjih danima (ili satima) prelaznog roka znati gdje će dvadeset sedmogodišnji ofanzivac nastaviti karijeru.

Jovetić je, inače, bio jedan od boljih igrača Intera u pripremnom periodu. Postigao je dva lijepa gola, ali to nije bilo dovoljno da ga trener "nerazura" Lućano Spaleti uvrsti na spisak igrača na koje računa u narednoj sezoni Serije A.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније