Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

15. 08. 2017. 10:04   >>  09:35

ZA MAREZA

Roma šalje posljednju ponudu

Transfer saga oko prelaska Rijada Mareza iz Lestera u Romu još uvijek nije dobila konačan epilog.

 

Roma je već poslala destak ponuda za alžirskog reprezentativca, no problem im prave čelnici Lestera koji svaki put zatraže veću ponudu.

Italijanski klub je u nekoliko navrata slao ponude koje je tražio Leester, no svaki put su odbijeni jer bi nekadašnji engleski prvak poželio više novca.

Sportski direktor Rome, Monći, izjavio je da će rimski klub poslati još jednu ponudu u narednim danima i da će to biti to što se tiče Mareza.

Roma je bila spremna platiti oko 35 miliona eura za Mareza koliko je prvobitno tražio Lester, no čelnici "Lisica" su onda odlučili da zatraže 44 miliona eura.

Teško je da će rimski klub željeti nakon svega što se desilo u ovim pregovorima izdvojiti toliki novac i biće zanimljivo vidjeti da li će Lester pristati na posljednju Rominu ponudu.

Poznato je da je Marez sam zatražio odlazak sa King Pauer stadiona i sigurno je da ovo "natezanje" Rome i Lestera najviše šteti upravo njemu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније