Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 08. 2017. 23:17 >> 22:47

PORTUGALAC ODUŠEVLJEN

Murinjo: Matić je savršen, to nam je trebalo

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da nije mislio da taj klub može da dovede srpskog fudbalera Nemanju Matića prije nego što se "desilo nešto posebno".

"Nijesam želio da ga uznemiravam, nijesam želio ni da uznemiravam Čelsi. Izgledalo je kao da se nešto dešava jer mi je njegov menadžer rekao da možemo da ga imamo, samo da treba da platimo", kazao je Murinjo britanskim medijima.

Srpski fudbaler je nedavno prešao iz Čelsija u Junajted za 40 miliona funti.

Matić je imao zapaženu ulogu na debiju u Super kupu Evrope, u kom je Junajted poražen od Real Madrida, a u nedjelju je bio igrač utakmice u pobjedi nad Vest Hemom na početku Premijer lige.

Murinjo i Matić su već sarađivali dok je portugalski trener vodio Čelsi. On ga je tada i kupio od Benfike.

Upitan zašto je Matić postao dostupan, Murinjo je rekao da ne zna šta se dešavalo "iza zatvorenih vrata".

"Jedina stvar koju znam jeste da sam ga doveo na Stamford bridž jer sam mislio da je fudbaler sa posebnim kvalitetima i uvijek sam mislio da je savršen igrač za nas. Imamo ga i veoma smo srećni jer je on ono što je potrebno našem timu", rekao je Murinjo.

Nemanja Matić je treće pojačanje Junajteda u ljetnjem prelaznom roku, poslije Viktora Lindelofa iz Benfike i Romelua Lukakua iz Evertona.

 Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da nije mislio da taj klub može da dovede srpskog fudbalera Nemanju Matića prije nego što se "desilo nešto posebno".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније