Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 08. 2017. 17:51 >> 20:20

PONUDA PRENISKA

I Borusija odbila Barselonu

Barselona je napravila ozbiljne planove kako će potrošiti 222 miliona eura zarađene odlaskom Nejmara u PSŽ, ali još nijedan nije ostvarila.

U proteklih 48 sati, Katalonci su ponudili ogroman novac za vezistu Liverpula Filipea Kutinja (100 miliona eura) i za napadača Borusije Dortmund Osmana Dembelea, ali su naišli na negativan odgovor i na "Enfildu" i na "Signal Iduna Parku".

Menadžer Liverpula Jirgen Klop objasnio je da Barselona može da nudi koliko hoće za Kutinja, jer će sve biti uzalud.

Nekoliko sati kasnije, vijest da je dolazak Dembela na "Nou Kamp" samo pitanje vremena odjeknula je u medijima.

Njemački klub, kako je objavljeno, trebalo bi da dobije između 120 i 130 miliona eura za krilnog napadača, dok je njemački "Skaj" javio, pozivajući se na nezvanične izvore, da su Njemaci na sastanku sa Kataloncima tražili 150 miliona eura.

Međutim, Borusija Dortmund oglasila se zvaničnim saopštenjem povodom Barsine ponude za Dembelea.

"FK Borusija Dortmund pregovarao je sa Barselonom na temu mogućeg transfera igrača Borusije Osmana Dembelea u Barselonu. Tokom sastanka, predstavnici Barselone iznijeli su ponudu koja nije bila u skladu sa vanserijskim fudbalskim i drugim sposobnostima igrača, niti sa trenutnom ekonomskom situacijom na evropskom fudbalskom tržištu. Borusija Dortmund je zato odbila ponudu", objasnio je klub.

"S obzirom na to da od tada nije bilo druge ponude Barselone, u ovom momentu se prelazak igrača u Barselonu ne čini mogućim", precizirano je.

Dembele propustio trening, klub ga suspendovao

Priče o transferu 20-godišnjeg Francuza u Barselonu podgrijala je i informacija da se nije pojavio na jutrošnjem treningu. Nakon toga su krenule spekulacije, pa je objavljeno da se mladom fudbaleru nije svidjelo što klub ne želi da ga pusti za ispod 100 miliona eura pa je, navodno, zbog toga odlučio da propusti trening i da se ne javi na telefon.

"Nije bio na treningu. Ne znamo zašto. Ne znamo gdje je, samo se nadamo da se ništa strašno nije dogodilo", rekao je trener “milionera” Peter Boš, a potom su krenula nagađanja da se Dembele nalazi u avionu za Španiju.

S druge srane, "El Mundo deportivo" tvrdi da Barselona nije znala gdje se Dembele nalazi, pozivajući se na izvore iz vrha kluba.

Zato što je bez ikakvog objašnjena propustio trening, Borusija je suspendovala Dembelea.

Borusija je jednog od najvećih evropskih talenata prije samo godinu dovela iz Rena za 15 miliona eura.

Dembele je u prvoj sezoni u Borusiji postigao 10 golova i upisao čak 22 asistencije na 50 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније