Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

09. 08. 2017. 09:45 >> 09:16

MURINJO UVJEREN

S VAR-om bi igrali produžetke

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo smatra da bi njegov tim igrao produžetke da je protiv Real Madrida u finalu Superkupa Evrope korišćen sudijski video-asistent (VAR).

 

“Crveni đavoli” su poraženi 2:1, a Ral je stigao u vđstvo 1:0 golom Kasemira u 24. minutu iz sumnjive situacije. Djelovalo je kao da je brazilski fudbaler bio u ofsajdu. U nastavku utakmice "kraljevski klub" je duplirao prednost pogotkom Iska u 52. minutu, a neizvjesnost utakmici je vratio deset minuta kasnije Romelu Lukaku.

"Mislim da smo bili dobri, mislim da smo izgubili za jedan gol kao što pokazuje rezultat, ali i da je jedan od njihovih golova bio iz ofsajda. Sa dobrim VAR sistemom rezultat bi bio neriješen i igrali bi produžetke", kazao je Mourinjo i dodao:

"Istina, mogao je Real postići više golova, ali i mi. Oni su imali period dominacije sredinom prvog poluvremena, a mi smo dominirali sredinom drugog dijela igre."

Kasemiro je nakon susreta bio oduševljen što je sa Realom podigao još jedan vrijedan trofej, a uz to i pogodio protivničku mrežu.

"Sudija je taj koji odlučuje da li je gol regularan ili ne. Napravili su nam dosta problema, imaju odličnog trenera i sjajne igrače, stoga moram čestitati cijelom timu na onome što smo uradili i na tome što ispisujemo istoriju", istakao je Brazilac.

Real je sinoćnjim trijumfom na stadionu Filip II u Skoplju stigao do četvrtog pehara u Superkupu Evrope. Ispred njega su samo najveći rival Barselona i Milan sa po pet trofeja. Mančester Junajted je ostao na jednom trofeju osvojenom 1991. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније